Astazi va propun o crema delicioasa, rapid de facut pe care eu am folosit-o la briose, dar este potrivita pentru orice fel de prajituri sau torturi. Are o tinuta buna si e super savuroasa!

Ingrediente:

Reteta video aici:

Reteta pas cu pas:

Eu am pregatit special din toamna jeleu de mure. Vedeti reteta daca dati click aici. Puteti folosi orice tip de gem trecut prin sita si astfel obtineti un jeleu.

Punem intr-un bol incapator smantana rece atunci scoasa din frigider. Peste ea adaugam branza mascarpone, apoi mixam cu ajutorul unui mixer pentru 2-3 minute, pana se formeaza o crema fina si densa.

Daca va doriti o crema mai dulce, acum puteti dauga si pana in 50g de zahar. Eu nu o doresc, mi se pare suficient zaharul din jeleu. La final adaugam jeleul pe care il incorporam cu o paleta.

Crema este fina si foarte gustoasas, cu o tinuta perfecta pentru briose sau alte prajituri si torturi. Are aroma jeleului pe care il folosim. Usor si perfect!

Sa va fie cu folos!

Abonare

Distribuie:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest