Ati auzit de MAIONEZĂ DIN PUFULEȚI? De cele mai multe ori cand tinem post renuntam la preparatele favorite pentru ca trebuie sa folosim sosuri din oua. Maioneza de post din pufuleti este solutia perfecta, este o modalitate la indemana si ieftina. Daca va faceti griji cu gustul si consistenta aflati ca toti cei care au incercat-o au spus ca este delicioasa, perfecta. 

Ingrediente:

Reteta video aici:

Reteta pas cu pas:

Foarte rapid se prepara.

Punem intr-o sita sau strecuratoare pufuletii si ii trecem rapid printr-un jet de apa rece. Apoi rasturnam totul intr-un castron si lasam asa pentru aproximativ 10 minute pentru a se immuia in totalitate.

Dupa cele 10 minute adaugam mustarul, zeama de lamaie si sarea, apoi incepem sa mixam. Daca va faceti griji cu gustul si consistenta aflati ca toti cei care au incercat-o au spus ca este delicioasa, perfecta.

Dupa ce amestecul este fin si cremos, incepem sa adaugam ulei, treptat. Maxim cate o lingura dupa care mixam cate 20 de secude dupa fiecare.

Si in maxim 15 minute avem maioneza gata. Este pur si simplu delicioasa si arata perfect. Poate fi servita ca sos pentru diferite preparate de post, cum ar fi: salate, cartofi prajiti, ciuperci, chiftele din legume, dovlecei si vinete pane.

Merita incercata si data mai departe.

Sa va fie cu folos!

Abonare

Distribuie:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest