
Astăzi vă propun o rețetă rapidă și delicioasă: păstăi sotate. Această rețetă este perfectă pentru zilele în care vrem ceva sănătos și gustos, fără prea mult efort în bucătărie. Așadar, haideți să vedem de ce ingrediente avem nevoie și cum putem transforma aceste legume simple în ceva cu adevărat savuros.
Ingrediente:
- 500 g păstăi (proaspete sau congelate)
- 1 lingură de ulei de floarea-soarelui
- 1 lingură de unt (aprox. 15 g)
- 2 căței de usturoi
- Puțină sare
Reteta pas cu pas:
Haideți să vedem cât de ușor și rapid facem această garnitură:
Punem pe foc mediu o tigaie, în care adăugăm uleiul și untul și lăsăm până se topește untul. Nu lăsăm focul mare, pentru că untul se poate arde foarte ușor!
Când totul este încins, adăugăm fasolea verde, sarea și usturoiul trecut prin presă. Acoperim și lăsăm la foc mic pentru 10-15 minute, amestecând ocazional. Gustăm, iar când este gata… practic am și terminat garnitura!
Și iată cât de simplu și rapid am transformat niște păstăi în ceva delicios! Sper că v-a plăcut această rețetă și că o veți încerca și voi acasă. Nu uitați să vă abonați la canal, să dați un like acestui video și să lăsați un comentariu cu părerea voastră sau alte idei de rețete pe care ați dori să le încercăm.
Acum doar spor la treabă și poftă bună, dragilor! Vă pupă Claudia! 😊